Welkom bij Tandartsen Zijlweg

Tandartsen Zijlweg is een moderne full-service praktijk ontstaan door samenvoeging van 4 bestaande praktijken uit Overveen, Haarlem en Heemstede.

U kunt bij ons terecht voor de algemene tandheelkundige behandelingen, mondhygiëne en preventie voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast bieden wij ook specialistische behandelingen aan, waaronder endodontologie, restauratieve tandheelkunde (zoals kroon en brugwerk en implantologie) en esthetische tandheelkunde (zoals facings).

Ons team bestaat uit 5 ervaren tandartsen, een tandarts-endodontoloog, mondhygiënistes en (paro)preventie assistentes. Zij worden ondersteund door assistentes, receptionistes en een praktijkmanager om u de zorg te kunnen bieden, die u verdient.

U heeft een vaste tandarts, want voor ons staat het persoonlijk contact tussen behandelaar en patiënt centraal. Indien nodig en gewenst verwijzen we naar elkaar op basis van de benodigde behandeling en het specialisme van de behandelaar.

We besteden veel aandacht aan het behoud van kwaliteit van onze praktijk en ons team. We blijven ons ontwikkelingen, door het volgen van cursussen en opleidingen. Dit geldt voor al onze zorgverleners. Op deze manier blijven we up-to-date en kunnen we de kwaliteit van zorg hoog houden.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk of wilt u patiënt worden? Neem dan gerust contact met ons op.